ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Το πάθος και η αγάπη για αυτό που πρεσβεύουμε και επιδιώκοντας να είμαστε ο καλύτερος σύμμαχος στην προσπάθεια των επιχειρήσεων για ευημερία, ανάπτυξη και επιτυχίες, στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εδώ και χρόνια στην χώρα μας, μας δίνουν τα εχέγγυα να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες σας.

Η διαρκής ενημέρωση, τα σύγχρονα μέσα τεχνολογικής υποστήριξης, η διορατικότητα και η άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει κάθε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας είναι σταθερή μας επιδίωξη.

Οι εξειδικευμένοι και άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες του γραφείου μας με την πολυετή εμπειρία τους σε Λογιστικά, Φορολογικά και Εργατικά θέματα και με γνώμονα την συνέπεια, υπευθυνότητα, ποιότητα και αποτελεσματικότητα, διεκπεραιώνουν κάθε είδους ανάγκη της επιχείρησής σας.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Το γραφείο μας χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και στενής συνεργασίας με κάθε επαγγελματία έχοντας πάντα την επιχείρησή σας στο κέντρο της προσοχής μας, αποφεύγοντας τις απρόσωπες επαγγελματικές σχέσεις.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία βρισκόμαστε συνεχώς κοντά σας, παρέχοντάς σας διαρκή και αναλυτική ενημέρωση για όλες τις μεταβαλλόμενες φορολογικές αλλαγές και υποχρεώσεις σας.

Παράλληλα, επιθυμούμε να βοηθήσουμε κάθε ιδιώτη να διαχειριστεί τα λογιστικά και φορολογικά του θέματα, απαλλασσόμενος από το άγχος της γραφειοκρατίας.

Η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια που προσφέρουμε στους πελάτες μας, σε συνδυασμό με την έγκυρη ενημέρωση και την ταχύτητα, μας επιτρέπει να καλύπτουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας με ένα απόλυτα ανταγωνιστικό κόστος.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Οι σπουδές μου είναι πάνω στον Οικονομικό τομέα και συγκεκριμένα στη Λογιστική. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ)  με κατεύθυνση σε Κοστολόγηση και Ελεγκτική και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Α’ τάξης.

Έχω πολυετή εμπειρία ως εργαζόμενος σε λογιστήριο μεγάλης επιχείρησης μέχρι το 2013, όταν και αποφάσισα να ασκήσω το ελεύθερο επάγγελμα του Λογιστή-Φοροτεχνικού και ταυτόχρονα να ιδρύσω την επιχείρηση Taxwise!

Πλέον συνεργάζομαι με διάφορες επιχειρήσεις σε Λογιστικά, Εργατικά και Φορολογικά θέματα, τόσο σε πλήρη λογιστική παρακολούθηση όσο και σε συμβουλευτικές υπηρεσίες. Τα τελευταία χρόνια είμαι παράλληλα εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα Μισθοδοσίας και Λογιστικής.

Στόχος μου είναι να δημιουργώ σχέσεις εμπιστοσύνης και να παρέχω την καλύτερη καθοδήγηση και υποστήριξη στους συνεργάτες μου.

Μοσχίδης Πέτρος

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στο τρίπτυχο
Αξιοπιστία - Εμπειρία – Λεπτομέρεια

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε Απορίες;

Σε ενδιαφέρει να μας γνωρίσεις και να μάθεις πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;
Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

    Taxwise